Lampu Balon LED Panoramik pikeun 360 Gelar Illuminating KERJA FLARE A

Tingalikeun sadayana

Lampu Balon LED Panoramik pikeun 360 Gelar Illuminating KERJA FLARE A

Work Flare A Series, Solusi Lampu Panorama pikeun Lampu Pencahayaan Tower 360 °.
Nyayogikeun Merk Cahaya Terkenal Dunya.

Punten kontakkami pikeun brosur anu tiasa dicitak dina produk ieu ngalangkungan éta halaman kontak.
Nyuhungkeun brosur
Kategori: .
Katerangan

Work Flare A Series, Solusi Lampu Panoramik pikeun 360 Derajat Lampu Tower Aplikasi.

Ngalengkepan Merek Terkenal di Dunia ngeunaan Towers Light.

Persetujuan Pembeli Internasional

● Mobile Light Tower
● Situs Pertambangan
● Pagawean Konstruksi
● Tutuwuhan Ngolah
● Fasilitas ageung
● Alat-alat beurat

Méja spésifikasi

Modél W T V Lumen Sumber Supir Bahan IP Temp Diménsi Beurat
FLARE-A Gawé 1400 3000K 4000K 5000K 100-277AC
48DC
147000 CREE / SEOUL Hartosna ALUMINI ALLOY & PC IP66 -40 ° C + 50 ° C 1260mm 1231mm 437mm 67,5kg
FLARE-A Gawé 2000 3000K 4000K 5000K 100-277AC 210000 CREE / SEOUL Hartosna ALUMINI ALLOY & PC IP66 -40 ° C + 50 ° C 1260mm 1231mm 497mm 73kg