Panorama LED Balon Lampu pikeun 360 Derajat Illuminating WORK FLARE C - 160

Témbongkeun sadayana

Panorama LED Balon Lampu pikeun 360 Derajat Illuminating WORK FLARE C - 160

Gawé Flare C Series, Panorama Lampu Solusi pikeun 360 ° Light Tower Panerangan.
Supplying Dunya-Anjog Lampu Tower Merk.

Puntenkontakkami pikeun brosur diprint dina produk ieu viakaca kontak.
Nyuhunkeun brosur
Kategori:.
Katerangan

Gawé Flare A Series, Solusi Panorama Cahaya pikeun 360 Derajat Cahaya Tower Aplikasi.

Ngalengkepan Menara Cahaya Menara Utama Dunya.

Lingkup Aplikasi Produk
● Gawé-situs & Jobsites
● Telescopic tripod
● Balik-yard & Play Ground
● Konsér outdoor
● Situs Pangwangunan
● Panorama cahaya
● 90/180/360 ° katerangan

Spésifikasi Table

Modél W T V Lumén Sumber Supir Bahan IP Temp Diménsi Beurat
Gawé FLARE-C 100 3000K 4000K 5000K 100-277AC 11000 CREE MEANWELL ALUMINIUM ALLOY & PC IP67 -40°C +50°C Ø356mm 406mm 4,6 kg
Gawé FLARE-C 160 3000K 4000K 5000K 100-277AC 17600 CREE MEANWELL ALUMINIUM ALLOY & PC IP67 -40°C +50°C Ø356mm 406mm 4,6 kg
Gawé FLARE-C 320 3000K 4000K 5000K 100-277AC 35200 CREE MEANWELL ALUMINIUM ALLOY & PC IP67 -40°C +50°C Ø356mm 496mm 9,5 kg

Geter Diuji
Menara lampu sélulér biasana diseret pikeun transportasi, sabab éta daya tahanna penting pisan.
Perlengkapan lampu LED kami dirarancang sareng diwangun pikeun aplikasi tugas beurat.
Perlengkapan anu kuat parantos ngalangkungan geter inténsitas tinggi sareng uji gaya.
Peringkat dampak nyaéta IK10 pikeun pas lampu sareng lensa PC, IK08 kanggo lensa kaca.

adjustable cecekelan & Gear Patén
Cecekelan anu ajeg sareng dipercaya sareng gears nyederhanakeun prosés repositioning fixture lampu.
Ngan dina 3 léngkah, sinar cahaya tiasa disaluyukeun.Kantun loosen, muterkeun, jeung nyepetkeun.