Area cahaya LED

Lampu LED Conssin ningkatkeun kasalametan sareng perlengkapan anu dirancang pikeun nyaangan daérah umum anu poék, jalan tol, kaluar sareng daérah lawang.

Lampu LED arsitéktur Conssin Lighting dikembangkeun sareng dirarancang pikeun dianggo pikeun naon waé kalenturan kreatif, bari nawiskeun hemat pisan dina panggunaan énergi.

Lampu LED kami dirancang pikeun ngabentuk sareng nyorot bentuk arsitéktur sareng desain pikeun rupa-rupa aplikasi. Éta ilaharna dianggo pikeun ngabentuk garis ngawangun gedong atanapi nyiptakeun sorotan fitur-fitur pilihan. Kisaran lampu LED kami hadir dina rupa-rupa bentuk sareng warna, ngamungkinkeun desain kandel sareng aksen kreatif.

Dirancang pikeun instalasi anyar sareng gampang pikeun retrofit pikeun perlengkapan gaya sirah HID cobra, perumahan paduan aluminium tingkat tinggi kami kalayan palapis bubuk ketahanan tinggi nyayogikeun kinerja anu langkung unggul sareng umur panjang di ampir lingkungan mana waé.


Desain lampu LED Conssin pikeun pencahayaan daérah sampurna pikeun nyiptakeun sinyalna lampu anu hadé pikeun tempat parkir, jalan setapak, dealer mobil, lapangan olahraga sareng tempat kaulinan.

Lampu area LED dibasajankeun 30 watt dugi ka 1000watt kalayan sagala rupa distribusi lampu. Sadayana pencahayaan area luar LED kami ngagaduhan jaminan 5 taun.

Conssin LED Area Light nganteurkeun efisiensi énergi anu dipimpin ku kelas, fungsionalitas sareng kagumantungan pikeun kinerja anu langkung saé dina rupa-rupa aplikasi dina lingkungan anu paling nuntut.

Husus ngawangun pikeun cocog sareng aplikasi pencahayaan daérah seri MPG1 sareng MPG2 kami nyayogikeun cahaya tanpa perawatan anu tiasa anjeun percanten kalayan kajelasan visual anu teu aya tandingna pikeun tabungan sareng kaamanan maksimum.


13 Méi 2014

Lampu Street LED

Lampu LED panganyarna Conssin di pasar nyaéta seri master Street khusus desain dumasar paménta pamaréntah lokal di Australia.

Rentang fittings lampu LED SMS ngahijikeun standar pangénggalna anu dianggo pikeun Amérika Serikat sareng Australia pikeun lampu umum. Kisaran kaluaran ngawangun desain 20 Watt pikeun penerangan umum di jalan sareng jalan raya dugi ka desain 120 Watt pikeun jalan raya, jalan karéta dua.

Kami nganggo téknologi panganyarna sumber Cree LED kalayan 135L / W anu endah, supir Phillips kalayan kamampuan dimmable sareng kontrol touch kota. Desain cangkang anu unik kalayan awak aluminium anu matak ngamungkinkeun pangropéa tahan lami umur gratis.

  • Street LED lighting

    Arsitéktur - lampu jalan

    Dirancang kalayan daérah umum dina pikiran sareng dioptimalkeun sadayana, sistem jalan jalan sareng area LED nganteurkeun épisiénsi anu luar biasa tanpa ngorbankeun kinerja aplikasi.

    Fitur konci:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | Dipager lengkep serviceable. | Waragad perawatan murah. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • Jasa pabrik lengkep sareng dukungan.
    Kami nyarankeun proyék pamaréntah pilihan ieu sareng lahan milik pamaréntah sapertos: jalan, jalan raya, sasak, parkir mobil infrastruktur séjén.