Warta

Consin Lighting parantos réngsé taun 2017kalayan ngahadiran Acara Generasi Daya Terbesar di Dunia

POWER-GEN International mangrupikeun pamimpin industri dina nyayogikeun liputan komprehensif ngeunaan tren, téknologi sareng masalah anu disanghareupan dina sektor generasi énergi.

Kami geus nembongkeun rupa-rupa produk LED panganyarna kami utamana fokus dina rentang industri jeung konstruksi panganyarna tina caah LED sarta fittings lampu highbay.

POWER-GEN International ngagambarkeun tampilan horizontal dina industri kalayan tekenan konci dina solusi anyar jeung inovasi pikeun mangsa nu bakal datang.


POWER-GEN International mangrupikeun acara pembangkit listrik 30 taun anu kuat kalayan eusi anu rupa-rupa pikeun sagala bentuk énergi - kalayan puncak multi-lagu sareng hubs pangaweruh, paméran ageung sareng 900+ perusahaan sareng jaringan komprehensif sareng matchmaking.


Kami geus networked kalawan jumlah endah professional dina industri dibagikeun ti AS jeung mancanagara.Conssin brand geus reaffirmed di pasar énergi AS jeung katingal anyar seger jeung garis anyar produk lampu industri ditawarkeun.

Kami geus reignited paguneman hemat energi jeung delivering nilai pangalusna dina bentuk anyar kualitas lampu jeung desain.

Pameran sareng puncak Power-Gen International janten hub bisnis sareng jaringan pikeun generator listrik, utilitas sareng panyadia solusi anu kalibet dina salah sahiji atanapi sadaya sababaraha bagian tina pembangkit listrik.Topik sareng tren museurkeun kana téknologi, inovasi sareng kamajuan kawijakan - wawasan anu teu cocog pikeun masa depan spéktrum énergi sareng campuran.
Pangalaman acara anu immersive sareng interaktif ieu langkung penting tibatan kantos sabab POWERGEN komitmen pikeun nyayogikeun platform pikeun ngabahas tantangan anu jero anu disanghareupan ku sadaya pamangku kapentingan énergi sareng ngabantosan aranjeunna milarian jalan ti mana industri ayeuna nuju munculna énggal. sarta tren ngarah bakal nyandak eta.



Balé paméran nyayogikeun pangalaman interaktif anu tiasa dipersonalisasi pikeun nyambungkeun hadirin sareng téknologi pangénggalna sareng inovasi dina pasar generasi listrik konvensional sareng anu tiasa dianyari ti sakumna dunya.
Puncak sareng hubs pangaweruh nganteurkeun kontén transformatif kalebet gangguan anu disababkeun ku mecenghulna kakuatan anu tiasa diénggalkeun sareng desentralisasi, téknologi niche sareng tren kawijakan sareng ékonomi anu pang anyarna.