Pertambangan Batubara Cina Dipimpin Cahaya KUE4-500

Tingalikeun sadayana

Pertambangan Batubara Cina Dipimpin Cahaya KUE4-500

-LED Caah Banjir Khusus Pikeun Pertambangan Batubara
-Dibuat tina aluminium kualitas luhur
Résistansi -Hgh UV kalayan biaya perawatan murah.
-Ketahanan getaran tinggi di daérah penambangan lampu
-ABDIGENERASI TERBARU NCORPORATED COB LED,efisiensi bercahya luminaire 115 ~ 125lm / w
-IP Peunteun: IP69
-IK RATING: IK08
-TUGAS PISAN, SAKUDUS JEUNG NGANGGUNGKEUN NANGTANG KAPASIH dugi ka 5G.
-ÉNGGAL Énergi Hingga 75% Bandingkeun sareng Lampu Metal Halide
 
Punten kontakkami pikeun brosur anu tiasa dicitak dina produk ieu ngalangkungan éta halaman kontak.
Nyuhungkeun brosur
Kategori: .
Katerangan

-Ngan 1/3 tina konsumsi kakuatan pikeun LEDs

-It tiasa sampurna ngagantikeun 

1500W Lampu Halida Logam

- Lénsa anu dirarancang khusus pikeun milik kuring 
   situs tiasa ngahontal katerangan seragam 
   pangaruh sareng ngaleungitkeun runtah cahaya,
- LEDs nganggo téknologi canggih
   pikeun mastikeun umur panjang awét 
   minimal buruk lampu.
-Instant on / pareum

 

Wengkuan Aplikasi Produk

● Mobile Lighting Tower
● Situs Pertambangan
● Proyék Pangwangunan
● Tutuwuhan Ngolah
● Fasilitas ageung
● Alat beurat-Kawajiban

Méja spésifikasi
Modél V T Lénsa W Lumen Sumber Ra Hz ÉFISI IP Temp Diménsi Beurat
KUE4 AC240V 5000K B B1 B2 C B1 + C C2 650W 68250 -74750 WARGA > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C + 50 ° C 692mm 389mm 228mm 19,5kg
KUE4 AC240V DC24 / 48V 5000K B B1 B2 C B1 + C C2 500W 68250 -74750 WARGA > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C + 50 ° C 526mm 390mm 258mm 15,3kg