Kirimkeun produk pencahayaan LED anu pangsaéna di pasar!

Diajar kumaha Conssin Lighting nganggo perlengkapan LED modéren pikeun ngajantenkeun situs, gedong, atanapi perusahaan anu épéktip sareng langkung produktif.

Conssin Lighting mangrupikeun produsen lampu LED pikeun proyek-proyek kawasan industri, komérsial sareng umum. Conssin Lighting ngahartikeun kaayaan téknologi pencahayaan LED ayeuna kalayan inovasi anu teras-terasan dina kaluaran cahaya, khasiat sareng reliabilitas pikeun garis lengkep lampu kami. Kami gaduh kamampuan pikeun ngaropea salah sahiji produk kami - atanapi ngawangun anjeun perlengkapan generasi saterusna.Baris produk kami khusus dirancang pikeun industri, komersial, lokasi bahaya, transportasi & aplikasi infrastruktur umum.


Teknologi LED motong-ujung. Ongkos murah. Tinggi kana kagunaan.

Conssin Lighting mangrupikeun produsén ngarah tina luminaires LED beurat-tugas khusus dina produk lampu LED pikeun aplikasi Industrial, Komérsial sareng Arsitéktur.
  • Industrial | Tambang

    Tingali langkungna

    Produksi LED tambang Conssin didesain khusus kanggo dianggo dina aplikasi tugas beurat sapertos menara pencahyaan, excavator, sabuk conveyer sareng pabrik pengolahan. Produk lampu tambang didesain sareng didamel tina bahan anu mantap, anu ngamungkinkeun aranjeunna tahan kaayaan anu sesah sapertos kitu.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | Dipager lengkep serviceable. | Waragad perawatan murah. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • Jasa pabrik lengkep sareng dukungan.
    Kami nyarankeun pilihan ieu pikeun proyék perusahaan sareng lahan investemnt nagara sapertos: sirkuit lorong, stadion, bandara sareng palanggaran anu sanés.
  • Komérsial | Gudang

    Tingali langkungna

    Alat lampu LED bay tinggi cocog pikeun gudang sareng gedong industri kalayan langit-langit tinggi. Perlengkapan bay tinggi LED urang 70% langkung épisién énergi dibandingkeun lampu HID atanapi lampu neon anu ngamungkinkeun anjeun terang daérah anu ageung pisan tanpa tagihan énergi anu kaleuleuwihi.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | Dipager lengkep serviceable. | Waragad perawatan murah. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • Jasa pabrik lengkep sareng dukungan.
    Kami nyarankeun pilihan ieu pikeun proyék perusahaan sareng lahan investemnt nagara sapertos: sirkuit lorong, stadion, bandara sareng palanggaran anu sanés.
  • Arsitéktur | Lampu jalan

    Tingali langkungna

    Dirancang kalayan daérah umum dina pikiran sareng dioptimalkeun sadayana, sistem jalan jalan sareng area LED nganteurkeun épisiénsi anu luar biasa tanpa ngorbankeun kinerja aplikasi.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | Dipager lengkep serviceable. | Waragad perawatan murah. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • Jasa pabrik lengkep sareng dukungan.
    Kami nyarankeun pilihan ieu pikeun proyék perusahaan sareng lahan investemnt nagara sapertos: sirkuit lorong, stadion, bandara sareng palanggaran anu sanés.
  • Arsitéktur | Kajadian

    Tingali langkungna

    Kami nyandak pangalaman lampu LED komersil sareng perlengkapan kami ka domain umum pikeun acara taunan anu dipentaskeun di lokasi anu tetep atanapi aplikasi mobile. Ngawangun kaparigelan urang, Consign Lighting parantos naratas seueur inovasi dina élmu optik cahaya sareng sistem ballast / lamp.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | Dipager lengkep serviceable. | Waragad perawatan murah. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • Jasa pabrik lengkep sareng dukungan.
    Kami nyarankeun pilihan ieu pikeun proyék perusahaan sareng lahan investemnt nagara sapertos: sirkuit lorong, stadion, bandara sareng palanggaran anu sanés.
2 / 4

Anggaran anjeun. Pilihan Anjeun. Dirancang pikeun efisiensi.

Kami ngadamel lampu pikeun spésifikasi anjeun, ti desain dugi ka lini produksi. Ngahémat mimitian dinten ka hiji, saatos anjeun masang produk Consign Lighting.