Nganteurkeun produk lampu LED pangsaéna dina pasaran!

Diajar kumaha Conssin Lighting ngagunakeun perlengkapan LED modern pikeun ngajantenkeun situs, gedong, atanapi perusahaan langkung efisien sareng langkung produktif.

Conssin Lighting mangrupikeun produsén lampu LED pikeun proyék-proyék industri, komérsial sareng umum.Conssin Lighting ngahartikeun kaayaan kiwari téhnologi cahaya LED kalawan inovasi kontinyu dina kaluaran lampu, efficacy jeung reliabilitas pikeun garis lengkep fixtures cahaya urang.Kami gaduh kamampuan pikeun ngaropea salah sahiji produk urang - atanapi ngawangun anjeun fixture generasi salajengna.Garis produk kami dirancang khusus pikeun industri, komérsial, lokasi picilakaeun, transportasi & aplikasi infrastruktur umum.


Motong-ujung téhnologi LED.Low on ongkos.Luhur dina utilitas.

Conssin Lighting mangrupikeun produsén lampu LED tugas beurat anu khusus dina produk lampu LED pikeun aplikasi Industri, Komersial sareng Arsitéktur.
  • Industri |Pertambangan

    Tingali deui

    Producs LED pertambangan Conssin dirancang husus pikeun pamakéan dina aplikasi beurat-tugas kayaning munara cahaya, excavator, belts conveyer jeung tutuwuhan processing.Produk pencahayaan pertambangan dirarancang sareng didamel tina bahan anu kuat, anu ngamungkinkeun aranjeunna tahan kaayaan anu sesah.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | enclosures pinuh serviceable. | waragad perawatan low. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • jasa produsén pinuh sarta rojongan.
    Kami nyarankeunpilihan ieupikeun proyék perusahaan sareng lahan investasi nagara sapertos:sirkuit raceway, stadion, bandara jeung infracture séjén.
  • Komérsial |Gudang

    Tingali deui

    Perlengkapan lampu LED bay tinggi sampurna pikeun gudang sareng gedong industri kalayan siling anu luhur.Perlengkapan teluk tinggi LED kami 70% langkung éfisién énergi tibatan HID atanapi lampu fluoresensi anu ngamungkinkeun anjeun nyéépkeun daérah anu ageung tanpa tagihan énergi anu kaleuleuwihan.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | enclosures pinuh serviceable. | waragad perawatan low. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • jasa produsén pinuh sarta rojongan.
    Kami nyarankeunpilihan ieupikeun proyék perusahaan sareng lahan investasi nagara sapertos:sirkuit raceway, stadion, bandara jeung infracture séjén.
  • Arsitéktur |Lampu jalan

    Tingali deui

    Dirancang kalayan émut kana daérah umum sareng dioptimalkeun pisan, sistem lampu jalan sareng daérah LED nganteurkeun efisiensi anu luar biasa tanpa ngorbankeun kinerja aplikasi.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | enclosures pinuh serviceable. | waragad perawatan low. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • jasa produsén pinuh sarta rojongan.
    Kami nyarankeunpilihan ieupikeun proyék perusahaan sareng lahan investasi nagara sapertos:sirkuit raceway, stadion, bandara jeung infracture séjén.
  • Arsitéktur |Kajadian

    Tingali deui

    Kami nyangking pangalaman pencahayaan LED komérsial sareng peralatan ka domain umum pikeun acara taunan anu diayakeun di lokasi tetep atanapi aplikasi mobile.Ngawangun kaahlian kami, Consign Lighting parantos naratas seueur inovasi dina optik cahaya sareng sistem ballast/lampu.

    Fitur tambahan:
    • Dijieunna tina aluminium kualitas luhur. | enclosures pinuh serviceable. | waragad perawatan low. | Tugas beurat, kuat sareng diwangun pikeun nolak dugi ka 5G.
    • jasa produsén pinuh sarta rojongan.
    Kami nyarankeunpilihan ieupikeun proyék perusahaan sareng lahan investasi nagara sapertos:sirkuit raceway, stadion, bandara jeung infracture séjén.
2 / 4

Anggaran anjeun.Pilihan Anjeun.Dirancang pikeun efisiensi.

Kami ngadamel lampu pikeun spésifikasi anjeun, tina desain dugi ka jalur produksi.Nyimpen dimimitian dinten kahiji, saatos anjeun masang produk Consign Lighting.