Drita panoramike e tullumbaceve LED për ndriçues 360 gradë PUNA E BURS B

Trego të gjitha

Drita panoramike e tullumbaceve LED për ndriçues 360 gradë PUNA E BURS B

Seria B Flare e Punës, Zgjidhje Panoramike të Ndriçimit për Ndriçim 360 °.
E pajisur me një trekëmbësh të lëvizshëm teleskopik.

Ju lutem kontaktonine për një broshurë të printueshme për këtë produkt përmes faqe kontakti.
Kërkoni një broshurë
Kategoria: .
Përshkrim

Seria e ndezjes së punës B, Zgjidhje ndriçimi panoramik për aplikime ndriçuese 360 ​​gradë.

Kombinuar me trekëmbësh teleskopik portativ.

Fusha e Aplikimit të Produktit
Sites Faqet e punës dhe vendet e punës
Trip Trekëmbësh teleskopik
● Back-Yard & Play Ground
. Koncert në natyrë
Vendet e Ndërtimit
Ndriçim panoramik
● 90/180/360 ° Ndriçim

Tabela e Specifikimeve

Model W T V Lumen Burimi Shoferi Materiale IP Temp Përmasat Pesha
FLORI I PUNS-B 480 3000K 4000K 5000K 100-277AC 52800 CREE NDANRMJET Aliazh alumini & PC IP67 -40 ° C +50 ° C 80380mm 586mm 14.5 kg
FLORI I PUNS-B 720 3000K 4000K 5000K 100-277AC 79200 CREE NDANRMJET Aliazh alumini & PC IP67 -40 ° C +50 ° C Ø429mm 586mm 18 kg
FLORI I PUNS-B 960 3000K 4000K 5000K 100-277AC 105600 CREE NDANRMJET Aliazh alumini & PC IP67 -40 ° C +50 ° C Ø479mm 586mm 22 kg

Materialet më të bukura
Produktet tona standarde janë mbledhur me klasën më të mirë të çipave LED, drejtuesit, terminalin e kontaktit, instalimet elektrike dhe vetitë mbrojtëse në treg. Alumini me cilësi të lartë e bën dritën tonë jashtëzakonisht të fortë, por ende të lehtë.
Certifikimet Ndërkombëtare
ISO 9001: Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë 2015
Çertifikatat për tregje të ndryshme 
CE, CB, ENEC për Tregun Evropian
CSA për Tregun e Amerikës së Veriut
MSA për Tregun Australian
PSE për tregun japonez
Përveç kësaj, ne kemi marrë miratimet e CE dhe CB nga DEKRA, Gjermani; dhe ENEC nga KEMA.