Dritë panoramike e balonës LED për ndriçim 360 gradë WORK FLARE C – 160

Trego të gjitha

Dritë panoramike e balonës LED për ndriçim 360 gradë WORK FLARE C – 160

Work Flare C Series, Zgjidhje ndriçimi panoramik për ndriçimin e kullës së dritës 360°.
Furnizimi i markave kryesore botërore të kullave të lehta.

Ju lutemkontaktne për një broshurë të printueshme mbi këtë produkt nëpërmjetfaqja e kontaktit.
Kërkoni një broshurë
Kategoria:.
Përshkrim

Work Flare A Series, Solutions Panoramic Lighting for Applications 360 Degree Light Tower.

Pajisja e markave kryesore në botë të kullave të dritës.

Fusha e aplikimit të produktit
● Vendet e punës dhe vendet e punës
● Tripod teleskopik
● Oborri i pasëm dhe terreni i lojës
● Koncert në natyrë
● Sheshe ndërtimi
● Ndriçimi panoramik
● Ndriçimi 90/180/360°

Tabela e specifikimeve

Model W T V Lumen Burimi Shofer Materiali IP Temp Dimensionet Pesha
SHKALLJE PUNE-C 100 3000 mijë 4000 mijë 5000 mijë 100-277 AC 11000 CREE NË TË MIRË LIAZUR ALUMINI & PC IP67 -40°C +50°C Ø356mm 406mm 4.6 kg
SHKALLJE PUNE-C 160 3000 mijë 4000 mijë 5000 mijë 100-277 AC 17600 CREE NË TË MIRË LIAZUR ALUMINI & PC IP67 -40°C +50°C Ø356mm 406mm 4.6 kg
SHKALLJE PUNE-C 320 3000 mijë 4000 mijë 5000 mijë 100-277 AC 35200 CREE NË TË MIRË LIAZUR ALUMINI & PC IP67 -40°C +50°C Ø356mm 496mm 9.5 kg

Testuar me dridhje
Kullat e lëvizshme të dritës zakonisht tërhiqen zvarrë për transport, kjo është arsyeja pse qëndrueshmëria e tyre është kaq e rëndësishme.
Pajisjet tona të dritës LED janë projektuar dhe ndërtuar për aplikime të rënda.
Pajisjet e forta kanë qenë përmes testimit të dridhjeve me intensitet të lartë dhe forcës.
Vlerësimi i ndikimit është IK10 për montimin e dritës dhe lente PC, IK08 për lente xhami.

Patenta e rregullueshme e dorezës dhe marsheve
Një dorezë e qëndrueshme dhe e besueshme me ingranazhe thjeshton procesin e ripozicionimit të ndriçuesit.
Në vetëm 3 hapa, rrezja e dritës mund të rregullohet.Thjesht lirojeni, rrotullojeni dhe fiksoni.