Ndriçim LED i zonës publike

Conssin dritat LEDpërmirësimi i sigurisë me një pajisje të projektuar për të ndriçuar zonat e errëta publike, vendkalimet, zonat e daljes dhe hyrjes.

Dritat arkitektonike LED Conssin Lighting janë zhvilluar dhe projektuar për t'u përdorur për çdo lloj fleksibiliteti krijues, duke ofruar njëkohësisht kursime të mëdha në përdorimin e energjisë.

Dritat tona LED janë krijuar për të formuar dhe nxjerrë në pah forma dhe dizajne arkitekturore për një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh.Ato zakonisht përdoren për të formuar konturet e ndërtesave ose për të krijuar pika kryesore të veçorive të zgjedhura.Gama jonë e ndriçimit LED vjen në një larmi formash dhe ngjyrash, duke lejuar dizajne të guximshme dhe thekse krijuese.

E projektuar si për instalim të ri, ashtu edhe për rinovim të lehtë me pajisjet ekzistuese të stilit të kokës kobra HID, streha jonë me aliazh alumini të cilësisë së lartë me veshje pluhuri me qëndrueshmëri të lartë ofron performancë dhe jetëgjatësi superiore në pothuajse çdo mjedis.


Dizajni i dritave LED Conssin për ndriçimin e zonës janë perfekte për krijimin e mbulimit të shkëlqyeshëm të dritës për parkingje, vendkalime, shitës automjetesh, fusha sportive dhe kënde lojërash.

Dritat e zonës LED variojnë nga 30 vat në 1000 vat me shpërndarje të ndryshme të dritës.I gjithë ndriçimi ynë LED i zonës së jashtme ka 5 vjet garanci.

Conssin LED Area Light ofron efikasitet energjetik, funksionalitet dhe besueshmëri lider në klasë për performancë superiore në një gamë të gjerë aplikimesh në mjediset më të kërkuara.

E ndërtuar në mënyrë specifike për t'iu përshtatur aplikacionit të ndriçimit të zonës, seritë tona MPG1 dhe MPG2 ofrojnë ndriçim pa mirëmbajtje ku mund të mbështeteni me qartësi vizuale të pakrahasueshme për kursime dhe siguri maksimale.


13 maj 2014

Ndriçim rrugor LED

Drita LED më e fundit Conssin Lightning në treg është e serisë master të rrugës, e projektuar posaçërisht me kërkesë të qeverisë lokale në Australi.

Gama e pajisjeve të dritave LED SMS përfshin standardin më të fundit të përdorur në SHBA dhe Australi për dritat publike.Diapazonet e daljes formojnë modelin 20 Watts për ndriçimin publik në rrugë dhe rrugë deri në modelin 120 Watts për autostradat, rrugët me dy karroca.

Ne jemi duke përdorur teknologjitë më të fundit burim Cree LED me 135L/W mbresëlënëse, drejtues Phillips me aftësi të zbehtë dhe kontroll me prekje të qytetit.Dizajni unik i guaskës me trup të derdhur prej alumini lejon jetëgjatësi të gjatë pa mirëmbajtje.

 • Street LED lighting

  Arkitekturore- dritat e Rruges

  Të dizajnuara duke pasur parasysh zonat publike dhe plotësisht të optimizuara, sistemet LED të ndriçimit të rrugëve dhe zonave ofrojnë efikasitet të jashtëzakonshëm pa sakrifikuar performancën e aplikacionit.

  Karakteristikat kryesore:
  • Bërë nga alumini me cilësi të lartë. | Rrethime plotësisht të përdorshme. | Kostot e ulëta të mirëmbajtjes. | Detyrë e rëndë, e fortë dhe e ndërtuar për t'i rezistuar deri në 5G.
  • Shërbimi dhe mbështetje e plotë e prodhuesve.
  Ne e rekomandojmë këtë opsion projekte qeveritare dhe toka shtetërore si:rrugë, autostrada, ura, parkingje makinash infrastruktura të tjera.