Minierat e qymyrit të Kinës Led Light KUE4-500

Trego të gjitha

Minierat e qymyrit të Kinës Led Light KUE4-500

-LED Flood Light Specializuar për Minierat e Qymyrit
-E bërë nga alumini me cilësi të lartë
-Hgh rezistencë UV me kosto të ulët të mirëmbajtjes.
-Rezistencë e lartë ndaj dridhjeve në zonën e ndriçimit të minierave
-UnëGJENERACIONI I KONKORPORATUAR I FUNDIT T CO LED COB,efikasitet ndriçues ndriçues 115 ~ 125lm/w
Vlerësimi IP: IP69
-IK Vlerësimi: IK08
-DETYRIMI I RVND, I RRSTNDSUAR DHE I NDRTUAR PR T R RESISTUAR FORCN DERI N 5 5G.
-KURSIMET E ENERGJIS DERI N% 75% KRAHASIM ME Llambë metalike Halide
 
Ju lutem kontaktonine për një broshurë të printueshme për këtë produkt përmes faqe kontakti.
Kërkoni një broshurë
Kategoria: .
Përshkrim

-Vetëm 1/3 e konsumit të energjisë për LED

-Mund të zëvendësojë në mënyrë të përkryer 

Llambë Halide Metalike 1500W

- Lente e krijuar posaçërisht per timen 
   faqe mund të arrijë ndriçim të njëtrajtshëm 
   efekt dhe eliminimin e mbeturinave të lehta,
- LED-të përdorin teknologjinë më të fundit
   për të siguruar jetëgjatësi të gjatë dhe 
   minimale prishja e lehtë
-Aktivizim/fikje e menjëhershme

 

Fusha e Aplikimit të Produktit

● Kulla e ndriçimit celular
S Faqet e Minierave
Projektet e Ndërtimit
Bimët e përpunimit
Fac Ambjente të mëdha
Pajisje për punë të rëndë

Tabela e Specifikimeve
Model V T Lente W Lumen Burimi Ra Hz EFFIC IP Temp Përmasat Pesha
KUE4 AC240V 5000K B B1 B2 C B1+C C2 650W 68250 -74750 QYTETAR > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C +50 ° C 692mm 389mm 228mm 19.5 kg
KUE4 AC240V DC24/48V 5000K B B1 B2 C B1+C C2 500W 68250 -74750 QYTETAR > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C +50 ° C 526mm 390mm 258mm 15.3 kg