Përvoja e klientit

Mësoni se si Conssin Lighting përdor teknologjinë moderne LED për ta bërë çdo vend, ndërtesë ose ndërmarrje efikase dhe më produktive.

Në Fuzhou Conssin Lighting Co., Ltd janë liderë në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve të ndriçimit LED me cilësi të lartë.Theksi ynë mbi cilësinë dhe aftësinë tonë për të prodhuar dritë LED për të punuar në çdo aplikim e bën Fuzhou Conssin Lighting një nga prodhimet më të njohura për tregun vendas dhe ndërkombëtar.

Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar nevojat e tyre në mënyrë që të formulojmë një produkt me ndriçim LED cilësor të përshtatshëm për qëllimin.Ne marrim kohë për të kuptuar aplikimin, me synimin për të ofruar zgjidhje me kosto efektive pa kompromentuar cilësinë/kërkesat.

Shërbimet tona nuk ndalen kur dritat LED dorëzohen nga fabrika jonë në Fuzhou.Ne besojmë se biznesi i vazhdueshëm është jetik për biznesin tonë/tuaj dhe si i tillë, ne krenohemi që ofrojmë shërbimin kryesor pas shitjes në industri, i cili përfshin një program pjesësh dhe mirëmbajtjeje.Për më shumë se 10 vjet, ne kemi vënë gjithmonë një theks në kënaqësinë dhe përvojën e klientit, duke e bërë këtë;ne vazhdojmë të udhëheqim në tregun vendas dhe ndërkombëtar. • LED project consultation

  Konsultimi

  Procesi i shitjes fillon në fazën e konsultimit, ku inxhinierët tanë të shitjeve përcaktojnë kërkesat e aplikimit përmes një analize të thellë të specifikimeve të projektit dhe kërkesave për dritë.

 • LED project recomendation

  Rekomandim

  Pas konsultimit me klientët tanë, inxhinieri ynë i shitjeve do të ofrojë rekomandime të shumta që do t'i përshtaten më së miri kërkesave të projektit.Ne mund të ofrojmë gamën tonë standarde ose ndërtimin e projektit për të përmbushur kërkesat tuaja.

 • LED project acceptance

  Propozim & Pranim

  Pas konsultimit dhe prezantimit të rekomandimeve tona, ne e paraqesim propozimin tonë në formën e një kuotimi

  Pas marrjes së një porosie blerjeje, ekipi ynë i prokurimit në Fuzhou do të fillojë të rregullojë të gjithë komponentët e nevojshëm për prodhim.

 • LED panel manufacture

  Prodhimtaria

  Fuzhou Conssin Lighting prodhon drita LED brenda në fabrikën tonë të ndërtuar me qëllim në Fuzhou, Kinë, nga ndërtimi i trupit, lyerja me pluhur/lyerje deri në montim.

  Për shkak se ne kontrollojmë procesin e plotë të prodhimit dhe me mbështetjen e personelit tonë shumë të aftë, ne krenohemi me ofrimin e dritave LED me cilësi të lartë në kohën e ndërtimit të industrisë.

1234

SC dhe Testimi

Standardet tona të sigurimit të cilësisë janë ndër më të rreptat në industri.Ne inspektojmë punën e trupit.bojë, pajisje elektrike së bashku me kryerjen e testit të vlerësimit IP.testi i rezistencës ndaj dridhjeve dhe testi i jetëgjatësisë.Ne ofrojmë dokumentacion të plotë duke përfshirë certifikimin dhe akreditimin.

Dorëzimi

Më pas do të organizojmë dorëzimin në destinacionin e kërkuar.Dritat tona LED janë të paketuara dhe të dorëzuara me të gjitha dokumentet mbështetëse.

Shërbimi dhe mbështetje pas shitjes

Shërbimet tona nuk ndalen kur jepen dritat LED.Ne besojmë se biznesi i vazhdueshëm është jetik për biznesin tonë/tuaj dhe si i tillë, ne krenohemi që ofrojmë një program garancie globale udhëheqëse në industri me dërgimin e pjesëve në të njëjtën ditë.

Dritat LED të bëra sipas specifikave tuaja të sakta.