Dorëzimi i produkteve më të mira të ndriçimit LED në treg!

Mësoni se si Conssin Lighting përdor pajisje moderne LED për ta bërë çdo sit, ndërtesë ose ndërmarrje efikase dhe më produktive.

Conssin Lighting është prodhues i dritave LED për projekte industriale, komerciale dhe publike. Conssin Lighting përcakton gjendjen aktuale të teknologjisë LED të ndriçimit me inovacione të vazhdueshme në prodhimin e dritës, efikasitetin dhe besueshmërinë për linjën tonë të plotë të pajisjeve të ndriçimit. Ne kemi aftësitë për të personalizuar ndonjë nga produktet tona - ose për t'ju ndërtuar një pajisje të gjeneratës tjetër. Linja jonë e produkteve është projektuar posaçërisht për vendet industriale, komerciale, të rrezikshme, transportin dhe zbatimet e infrastrukturës publike.


Teknologjia më e përparuar LED. Me kosto të ulët. E lartë në dobi.

Conssin Lighting është një prodhuesi kryesor i ndriçuesve LED të rëndë, i specializuar në produktet e ndriçimit LED për aplikime industriale, tregtare dhe arkitektonike.
 • Industriale | Miniera

  Shikoni më shumë

  Prodhimet e minierave të minierave të argjilës janë të dizajnuara posaçërisht për t'u përdorur në zbatime të rënda si kulla ndriçimi, ekskavatorë, rripa transportues dhe impiante përpunimi. Produktet e ndriçimit të minierave janë projektuar dhe prodhuar nga materiale të forta, gjë që u mundëson atyre të përballojnë kushte kaq të vështira.

  Karakteristikat shtesë:
  • Bërë nga alumini me cilësi të lartë. | Rrethime plotësisht të përdorshme. | Kosto të ulëta të mirëmbajtjes. | Detyrë e rëndë, e fortë dhe e ndërtuar për të rezistuar deri në 5G.
  • Shërbim dhe mbështetje e plotë për prodhuesit.
  Ne e rekomandojmë këtë opsion për projektet e korporatave dhe tokat shtetërore të investimeve si: qarqet e pistave, stadiumet, aeroportet dhe thyerjet e tjera.
 • Komerciale | Magazina

  Shikoni më shumë

  Instalimet e dritës LED me gji të lartë janë perfekte për depot dhe ndërtesat industriale me tavane të lartë. Pajisjet tona me gji të lartë LED janë 70% më efikase të energjisë sesa HID ose dritat fluoreshente që ju lejojnë të ndizni një zonë shumë të madhe pa një faturë të tepërt të energjisë.

  Karakteristikat shtesë:
  • Bërë nga alumini me cilësi të lartë. | Rrethime plotësisht të përdorshme. | Kosto të ulëta të mirëmbajtjes. | Detyrë e rëndë, e fortë dhe e ndërtuar për të rezistuar deri në 5G.
  • Shërbim dhe mbështetje e plotë për prodhuesit.
  Ne e rekomandojmë këtë opsion për projektet e korporatave dhe tokat shtetërore të investimeve si: qarqet e pistave, stadiumet, aeroportet dhe thyerjet e tjera.
 • Arkitektonike | dritat e Rruges

  Shikoni më shumë

  Projektuar me hapësira publike në mendje dhe plotësisht të optimizuara, sistemet LED të ndriçimit në rrugë dhe zonë japin një efikasitet të pabesueshëm pa dëmtuar performancën e aplikimit.

  Karakteristikat shtesë:
  • Bërë nga alumini me cilësi të lartë. | Rrethime plotësisht të përdorshme. | Kosto të ulëta të mirëmbajtjes. | Detyrë e rëndë, e fortë dhe e ndërtuar për të rezistuar deri në 5G.
  • Shërbim dhe mbështetje e plotë për prodhuesit.
  Ne e rekomandojmë këtë opsion për projektet e korporatave dhe tokat shtetërore të investimeve si: qarqet e pistave, stadiumet, aeroportet dhe thyerjet e tjera.
 • Arkitektonike | Ngjarjet

  Shikoni më shumë

  Ne sjellim përvojën tonë komerciale të ndriçimit LED dhe pajisjeve në domenin publik për ngjarjet vjetore të organizuara në vende fikse ose aplikacione mobile. Duke u bazuar në ekspertizën tonë, Consign Lighting ka pionieruar shumë inovacione në ndriçimin e optikës dhe sistemeve të çakëllit / llambës.

  Karakteristikat shtesë:
  • Bërë nga alumini me cilësi të lartë. | Rrethime plotësisht të përdorshme. | Kosto të ulëta të mirëmbajtjes. | Detyrë e rëndë, e fortë dhe e ndërtuar për të rezistuar deri në 5G.
  • Shërbim dhe mbështetje e plotë për prodhuesit.
  Ne e rekomandojmë këtë opsion për projektet e korporatave dhe tokat shtetërore të investimeve si: qarqet e pistave, stadiumet, aeroportet dhe thyerjet e tjera.
2/ 4

Buxheti juaj Zgjedhja juaj. Projektuar për efikasitet.

Ne bëjmë drita sipas specifikave tuaja, nga dizenjimi te linja e prodhimit. Ruajtja fillon ditën e parë, pasi të keni instaluar produktin Consign Lighting.