Панорамско LED балонско светло за осветлување од 360 степени РАБОТНА БЛАК Б

Покажи се

Панорамско LED балонско светло за осветлување од 360 степени РАБОТНА БЛАК Б

Серија Блесок Б серија, Панорамски решенија за осветлување за осветлување од 360 °.
Опремен со преносен телескопски статив.

Ве молиме контактнас за брошура за печатење за овој производ преку страница за контакт.
Побарајте брошура
Опис

Серија Блесок Б серија, Панорамски решенија за осветлување за апликации за осветлување од 360 степени.

Во комбинација со пренослив телескопски статив.

Опсег на апликација на производот
● Работни места и работни места
● Телескопски статив
● Back-Yard & Play Ground
● Концерт на отворено
● Градежни места
● Панорамско осветлување
● 90/180/360 ° Осветлување

Спецификации Табела

Модел W T V Лумен Извор Возач Материјал ИП Темп Димензии Тежина
РАБОТНА ПЛАКА-Б 480 3000К 4000К 5000К 100-277AC 52800 КРИ СРЕДНО Алуминиумска легура и компјутер IP67 -40 ° C +50 ° C Ø380мм 586мм 14,5 кг
РАБОТНА ПЛАКА-Б 720 3000К 4000К 5000К 100-277AC 79200 КРИ СРЕДНО Алуминиумска легура и компјутер IP67 -40 ° C +50 ° C Ø429мм 586мм 18 кг
РАБОТНА ПЛАКА-Б 960 3000К 4000К 5000К 100-277AC 105600 КРИ СРЕДНО Алуминиумска легура и компјутер IP67 -40 ° C +50 ° C Ø479мм 586мм 22 кг

Најдобри материјали
Нашите стандардни производи се собрани со најдобрата класа на LED чип, возач, контакт терминал, електрични жици и заштитни својства на пазарот. Висококвалитетниот алуминиум ја прави нашата светлина исклучително цврста, а сепак мала.
Меѓународни сертификати
ISO 9001: 2015 Систем за управување со квалитет
Сертификати за различен пазар 
CE, CB, ENEC за европскиот пазар
CSA за северноамериканскиот пазар
ССА за австралискиот пазар
PSE за јапонскиот пазар
Покрај тоа, се здобивме со CE и CB одобренија од DEKRA, Германија; и ENEC од КЕМА.