Панорамско LED балон светло за осветлување од 360 степени WORK FLARE C – 160

Покажи се

Панорамско LED балон светло за осветлување од 360 степени WORK FLARE C – 160

Work Flare C серија, панорамски решенија за осветлување за осветлување на кулата од 360°.
Снабдување на водечки светски брендови на светлосни кули.

Ве моламконтактни за брошура за печатење за овој производ прекустраница за контакт.
Побарајте брошура
Категорија:.
Опис

Work Flare A Series, панорамски решенија за осветлување за апликации за светлински кули од 360 степени.

Опремување на водечките светски марки на светлосни кули.

Опсег на примена на производот
● Работни места и работни места
● Телескопски статив
● Заден двор и игралиште
● Концерт на отворено
● Градежни места
● Панорамско осветлување
● 90/180/360° осветлување

Табела со спецификации

Модел W T V Лумен Извор Возач Материјал IP Темп Димензии Тежина
РАБОТА ОБЛИК-C 100 3000K 4000K 5000K 100-277 AC 11000 КРИ Во меѓувреме АЛУМИНИУМ ЛЕГУРА И ПЦ IP67 -40°C +50°C Ø356mm 406mm 4,6 кг
РАБОТА ОБЛИК-C 160 3000K 4000K 5000K 100-277 AC 17600 КРИ Во меѓувреме АЛУМИНИУМ ЛЕГУРА И ПЦ IP67 -40°C +50°C Ø356mm 406mm 4,6 кг
РАБОТА ОБЛИК-C 320 3000K 4000K 5000K 100-277 AC 35200 КРИ Во меѓувреме АЛУМИНИУМ ЛЕГУРА И ПЦ IP67 -40°C +50°C Ø356мм 496мм 9,5 кг

Тестирано со вибрации
Мобилните светлосни кули обично се влечат наоколу за транспорт, поради што нивната издржливост е толку важна.
Нашите LED светлосни тела се дизајнирани и изградени за тешки апликации.
Цврстите тела поминаа низ високо-интензивни вибрации и тестирање на сила.
Оцена за удар се IK10 за лесно монтирање и леќи за компјутер, IK08 за стаклени леќи.

Прилагодлив патент за рачка и менувач
Постојаната и сигурна рачка со брзини го поедноставува процесот на репозиционирање на светилката.
Во само 3 чекори, светлосниот зрак може да се прилагоди.Едноставно олабавете, ротирајте и прицврстете.