LED осветлување на јавен простор

Conssin LED светлаподобрување на безбедноста со прицврстувач дизајниран да ги осветлува темните јавни површини, патеките, местата за излез и влез.

Архитектонските LED светла Conssin Lighting се развиени и дизајнирани да се користат за секаков вид креативна флексибилност, притоа нудејќи огромни заштеди во користењето енергија.

Нашите LED светла се дизајнирани да формираат и истакнуваат архитектонски форми и дизајни за широк спектар на апликации.Тие обично се користат за да се формираат контури на згради или да се создадат точки на одредени карактеристики.Нашата палета на LED осветлување доаѓа во различни форми и бои, што овозможува смели дизајни и креативни акценти.

Дизајниран и за нова инсталација и за лесно доградување на постојните тела во стилот на HID кобра, нашето висококвалитетно куќиште од алуминиумска легура со прашкаст премаз со висока издржливост обезбедува супериорни перформанси и долговечност во речиси секоја средина.


Дизајнот на Conssin LED светла за осветлување на просторот е совршен за создавање одлична покриеност со светлина за паркинзи, патеки, автосалони, спортски терени и игралишта.

Површинските LED светла се движат од 30 вати до 1000 вати со различни распределби на светлината.Целото наше LED осветлување на надворешниот простор има 5 години гаранција.

Conssin LED Area Light обезбедува водечка енергетска ефикасност, функционалност и доверливост за врвни перформанси во широк опсег на апликации во најсложените средини.

Специфично конструирани за да одговараат на апликацијата за осветлување на областа, нашите серии MPG1 и MPG2 обезбедуваат осветлување без одржување на кое можете да сметате со неспоредлива визуелна јасност за максимална заштеда и безбедност.


13 мај 2014 година

Улично LED осветлување

Conssin Lightning најновото LED светло на пазарот е Street master серија специјално дизајнирано на барање на локалната власт во Австралија.

Опсегот на СМС LED светлосни фитинзи го вклучува најновиот стандард што се користи во САД и Австралија за јавни светла.Излезните опсези формираат дизајн од 20 вати за јавно осветлување на улици и патишта до дизајн од 120 вати за автопати, патишта со двојни вагони.

Користиме најнови технологии Cree LED извор со импресивни 135L/W, Phillips драјвер со можност за затемнување и градска контрола на допир.Уникатниот дизајн на обвивката со леано алуминиумско тело овозможува долг животен век без одржување.

 • Street LED lighting

  Архитектонски- улични светилки

  Дизајнирани имајќи ги предвид јавните површини и целосно оптимизирани, LED системите за улично и околно осветлување обезбедуваат неверојатна ефикасност без жртвување на перформансите на апликацијата.

  Клучни карактеристики:
  • Направено од висококвалитетен алуминиум. | Целосно услужливи куќишта. | Ниски трошоци за одржување. | Тешки, робусни и изградени да се спротивстават до 5G.
  • Целосна услуга и поддршка на производителите.
  Ја препорачуваме оваа опција владини проекти и државно земјиште како:патишта, автопати, мостови, паркиралишта друга инфраструктура.