Кина јаглен за рударство предводена светлина KUE4-500

Покажи се

Кина јаглен за рударство предводена светлина KUE4-500

-LED Flood Light Специјализирано за ископување јаглен
-Направено од високо квалитетен алуминиум
-Висока отпорност на УВ со ниски трошоци за одржување.
-Висока отпорност на вибрации во областа за осветлување на рударството
-ЈасНКОРПОРАТИВНА НАЈНОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА КОБ ЛЕР,осветлувачка прозрачна ефикасност 115 ~ 125lm/w
-ОСТАВУВАЕ НА ИИП: IP69
-ИК ОЦЕНКА: IK08
-ТЕШКА ДОЛUTНОСТ, РАБОТНА И ГРАДЕНА ЗА ОТПОРАЕ СИЛА ДО 5G.
-ЗАШТЕДУВАЕ НА ЕНЕРГИЈА ДО 75% СПОРЕД СО Метал Халид светилка
 
Ве молиме контактнас за брошура за печатење за овој производ преку страница за контакт.
Побарајте брошура
Опис

-Само 1/3 од потрошувачката на енергија за LED диоди

-Може совршено да замени 

Метална светилка од 1500W од метал

- Објективот специјално дизајниран за моите 
   сајт може да постигне еднообразно осветлување 
   ефект и елиминирање на лесниот отпад,
- LED диодите користат најсовремена технологија
   да се обезбеди долг животен век и 
   минимално светло распаѓање.
-Инстантно вклучување/исклучување

 

Опсег на апликација на производот

● Мобилна кула за осветлување
● Рударски места
● Градежни проекти
● Преработувачки постројки
● Големи капацитети
● Тешка опрема

Спецификации Табела
Модел V T Леќи W Лумен Извор Ра Хз ЕФИКАС ИП Темп Димензии Тежина
KUE4 AC240V 5000К Б Б1 Б2 Ц Б1+Ц С2 650W 68250 -74750 ГРА CАНИН > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C +50 ° C 692мм 389мм 228мм 19,5 кг
KUE4 AC240V DC24/48V 5000К Б Б1 Б2 Ц Б1+Ц С2 500W 68250 -74750 ГРА CАНИН > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C +50 ° C 526мм 390мм 258мм 15,3 кг