Комерцијални

Консин осветлување произведува модерни ЛЕД светла за да ги направи поефикасни сите трговски локации, згради или претпријатија.

Комерцијалните ЛЕД светла од Консин се дизајнирани за сите видови деловни активности, како што се магацин, фабрики, спортски арени и владини транспортни објекти.

Секој вид комерцијален простор има различни барања водени од различни визии и опсези. Нашиот опсег за комерцијално LED осветлување е дизајниран и развиен за да одговара на нашите потреби на крајните корисници и барањата за промена.

Со широк спектар на производи што одговараат на скоро секоја апликација, ние сме добро подготвени да помогнеме во создавањето на ефективен, економичен и продуктивен работен простор.


Имаме тим од професионални овластени инженери за осветлување за да ги сервисираат најмалите или најголемите спортски места, обезбедувајќи правилно осветлување за да одговара на потребите на клиентите.

Имаме експертиза во дизајнот на осветлување и производите да ги трансформираат целите во ефективни решенија, без разлика дали тоа им помага на играчите да гледаат појасно на теренот или го подобруваат искуството од голем натпревар. За комерцијални области и дворови за автомобили ви обезбедуваме решенија за осветлување кои постигнуваат поголема безбедност, безбедност и ефикасно осветлување на производот ..

Ние нудиме иновативни решенија за комерцијални простори кои комбинираат најнова технологија во ЛЕР со стилски дизајн. Нашите решенија за LED осветлување ги задоволуваат сите барања, како што се обезбедување минимален сјај на екраните, контрасти со ниска светлина околу работната станица и намалување на трошоците за енергија.

Нашиот опсег за комерцијално осветлување LED е високо ефикасен, а сепак ви овозможува заштеда од потрошувачката на енергија и намалување на поврзаните емисии на CO2.


13 мај 2014 година

Сијалички со висок залив

LED светлосни тела со висок залив се совршени за магацини и индустриски згради со високи тавани. Нашите LED уреди за висок залив се 70% поефикасни од енергијата отколку HID или флуоресцентни светла што ви овозможуваат да осветлите многу голема површина без прекумерна сметка за енергија. 

Консин осветлување нов KHH - светилки со висока и ниска заливска серија имаат најновата генерација чипс Citizen 130Lm / w, со CE, SAA, SAA, CE, C-Tick и RoHS усогласеност, како и нов дизајн E3 леќа изработена со очила за висока чистота (96%) и мала апсорпција (помалку од 5%) со дивергентно-асиметрична геометрија, генерирајќи поголем обем и униформно светлосен зрак.

Опсегот на осветлување од серијата KHH може да се испорача со различна опција за леќи, како и во различни температури во боја (3.000 - 5.500 К).

 • Осветлување на LED трговски магацин.

  Комерцијални- магацински светла

  LED светлосни тела со висок залив се совршени за магацини и индустриски згради со високи тавани. Нашите LED уреди за висок залив се 70% поефикасни од енергијата отколку HID или флуоресцентни светла што ви овозможуваат да осветлите многу голема површина без прекумерна сметка за енергија.

  Клучни карактеристики:
  • Направено од високо квалитетен алуминиум. | Целосно корисни куќишта. | Ниски трошоци за одржување. | Тешка, робусна и изградена за да се спротивстави на 5G.
  • Целосна услуга и поддршка на производителите.
  Ние ја препорачуваме оваа опција комерцијални бизниси кои работат со големи страници, како што се фабрики, складишта, магацини, работилници и спортски сали.