Доставување на најдобри производи за LED осветлување на пазарот!

Дознајте како Консин осветлување користи современи LED уреди за да ги направи ефикасно и попродуктивно секое место, зграда или претпријатие.

Консин осветлување е производител на ЛЕД светла за индустриски, комерцијални и јавни проекти. Консин осветлување ја дефинира моменталната состојба на ЛЕР технологијата на осветлување со постојани иновации во излезот на светлината, ефикасноста и сигурноста за нашата комплетна линија на уреди за осветлување. Имаме можности да прилагодиме кој било од нашите производи - или да ви изградиме тела за следната генерација. Нашата производна линија е специјално дизајнирана за индустриски, комерцијални, опасни локации, апликации за транспорт и јавна инфраструктура.


Врвна LED технологија. Ниска цена. Висока корисност.

Консин осветлување е водечки производител на тешки LED светилки специјализирани за производи за LED осветлување за индустриски, комерцијални и архитектонски апликации.
 • Индустриски | Рударство

  Гледај Повеќе

  ЛЕД-производи за рударство на Косин се специјално дизајнирани за употреба во тешки апликации, како што се кули за осветлување, багери, ленти за транспорт и постројки за обработка. Рударските производи за осветлување се дизајнирани и произведени од робусни материјали, што им овозможува да издржат толку тешки услови.

  Дополнителни карактеристики:
  • Направено од високо квалитетен алуминиум. | Целосно корисни куќишта. | Ниски трошоци за одржување. | Тешка, робусна и изградена за да се спротивстави на 5G.
  • Целосна услуга и поддршка на производителите.
  Ние ја препорачуваме оваа опција за корпоративни проекти и државно земјиште како што се: патеки за патеки, стадиони, аеродроми и други кршење.
 • Комерцијални | Складиште

  Гледај Повеќе

  LED светлосни тела со висок залив се совршени за магацини и индустриски згради со високи тавани. Нашите LED уреди за висок залив се 70% поефикасни од енергијата отколку HID или флуоресцентни светла што ви овозможуваат да осветлите многу голема површина без прекумерна сметка за енергија.

  Дополнителни карактеристики:
  • Направено од високо квалитетен алуминиум. | Целосно корисни куќишта. | Ниски трошоци за одржување. | Тешка, робусна и изградена за да се спротивстави на 5G.
  • Целосна услуга и поддршка на производителите.
  Ние ја препорачуваме оваа опција за корпоративни проекти и државно земјиште како што се: патеки за патеки, стадиони, аеродроми и други кршење.
 • Архитектонски | улични светилки

  Гледај Повеќе

  Дизајнирани со предвид на јавни површини и целосно оптимизирани, ЛЕД улични и области системи за осветлување обезбедуваат неверојатна ефикасност без да се нарушат перформансите на апликацијата.

  Дополнителни карактеристики:
  • Направено од високо квалитетен алуминиум. | Целосно корисни куќишта. | Ниски трошоци за одржување. | Тешка, робусна и изградена за да се спротивстави на 5G.
  • Целосна услуга и поддршка на производителите.
  Ние ја препорачуваме оваа опција за корпоративни проекти и државно земјиште како што се: патеки за патеки, стадиони, аеродроми и други кршење.
 • Архитектонски | Настани

  Гледај Повеќе

  Ние го донесуваме нашето комерцијално искуство со LED осветлување и тела во јавниот домен за годишни настани што се организираат на фиксни локации или мобилни апликации. Врз основа на нашата експертиза, Консинг осветлување е пионер во многу новини во оптиката за осветлување и системите за баласт / ламба.

  Дополнителни карактеристики:
  • Направено од високо квалитетен алуминиум. | Целосно корисни куќишта. | Ниски трошоци за одржување. | Тешка, робусна и изградена за да се спротивстави на 5G.
  • Целосна услуга и поддршка на производителите.
  Ние ја препорачуваме оваа опција за корпоративни проекти и државно земјиште како што се: патеки за патеки, стадиони, аеродроми и други кршење.
2/ 4

Вашиот буџет. Твој избор. Дизајниран за ефикасност.

Ние правиме светла според вашите спецификации, од дизајн до производна линија. Зачувувањето започнува првиот ден, откако ќе инсталирате производ на Консинг осветлување.