Lampu Balon LED Panoramik kanggo 360 Derajat KARANGAN FLARE A

Tampilake kabeh

Lampu Balon LED Panoramik kanggo 360 Derajat KARANGAN FLARE A

Bekerja Seri A, Solusi Lampu Panorama kanggo Pencahayaan Menara Cahaya 360 °.
Nyedhiyakake Merek Menara Terkemuka ing Dunia.

Tulung kontakkita kanggo brosur sing bisa dicithak ing produk iki liwat kaca kontak
Nyuwun brosur
Kategori: .
Katrangan

Bekerja Seri A, Solusi Lampu Panorama kanggo Aplikasi Menara Cahya 360 Derajat.

Nyedhiyakake Merek Terkaya ing Dunia.

Persetujuan Pembeli Internasional

● Menara Cahaya Seluler
● Situs Pertambangan
● Pakaryan Konstruksi
● Tanduran pangolahan
● Fasilitas Gedhe
● Piranti tugas sing abot

Tabel Spesifikasi

Model W T V Lumen Sumber Supir Materi IP Temp Ukuran Bobot
FLARE-A KERJA 1400 3000K 4000K 5000K 100-277AC
48DC
147000 CREE / SEOUL KANGGO MASA ALUMINI ALLOY & PC IP66 -40 ° C + 50 ° C 1260mm 1231mm 437mm 67,5kg
FLARE-A KERJA 2000 3000K 4000K 5000K 100-277AC 210000 CREE / SEOUL KANGGO MASA ALUMINI ALLOY & PC IP66 -40 ° C + 50 ° C 1260mm 1231mm 497mm 73kg