Lampu Balon LED Panoramik kanggo 360 Derajat Menerangi WORK FLARE C – 160

Tampilake kabeh

Lampu Balon LED Panoramik kanggo 360 Derajat Menerangi WORK FLARE C – 160

Work Flare C Series, Solusi Pencahayaan Panoramik kanggo Iluminasi Menara Cahya 360°.
Nyedhiyakake Merk Menara Cahya Utama ing Donya.

Manggakontakkita kanggo brosur bisa dicithak ing produk iki liwatkaca kontak.
Njaluk brosur
Babagan:.
Katrangan

Work Flare A Series, Solusi Lampu Panorama kanggo Aplikasi Menara Cahaya 360 Derajat.

Nglengkapi Menara Cahya Merek Utama ing Donya.

Lingkup Aplikasi Produk
● Work-sites & Jobsites
● Tripod Teleskopik
● Back-yard & Play Ground
● Konser ruangan
● Situs Konstruksi
● Panoramic Lighting
● 90/180/360 ° Iluminasi

Spesifikasi Tabel

Model W T V Lumen Sumber sopir Bahan IP Temp ukuran Bobot
KARYA FLARE-C 100 3000K 4000K 5000K 100-277AC 11000 CREE MEANWELL ALUMINIUM ALLOY & PC IP67 -40°C +50°C Ø 356 mm 406 mm 4,6kg
KARYA FLARE-C 160 3000K 4000K 5000K 100-277AC 17600 CREE MEANWELL ALUMINIUM ALLOY & PC IP67 -40°C +50°C Ø 356 mm 406 mm 4,6kg
KARYA FLARE-C 320 3000K 4000K 5000K 100-277AC 35200 CREE MEANWELL ALUMINIUM ALLOY & PC IP67 -40°C +50°C Ø 356 mm 496 mm 9,5 kg

Geter Diuji
Menara lampu seluler biasane diseret kanggo transportasi, mula daya tahane penting banget.
Perlengkapan lampu LED kita dirancang lan dibangun kanggo aplikasi tugas abot.
Perlengkapan sing kuat wis liwat getaran intensitas dhuwur lan tes kekuwatan.
Rating impact yaiku IK10 kanggo pas cahya lan lensa PC, IK08 kanggo lensa kaca.

Luwes Ngalahake & Gear Paten
Gagang sing mantep lan dipercaya kanthi gear nyederhanakake proses repositioning lampu.
Mung 3 langkah, sinar cahya bisa diatur.Cukup loosen, muter, lan kenceng.