Lampu LED area umum

Lampu LED Conssin ngapikake keamanan kanthi peralatan sing dirancang kanggo madhangi area umum sing peteng, dalan, metu lan area mlebu.

Lampu LED arsitektur Conssin Lighting dikembangake lan dirancang kanggo digunakake kanggo fleksibilitas kreatif, nalika nawakake penghematan gedhe kanggo panggunaan energi.

Lampu LED kita dirancang kanggo mbentuk lan nyorot bentuk lan desain arsitektur kanggo macem-macem aplikasi. Biasane digunakake kanggo mbentuk garis gedhe bangunan utawa nggawe sorotan fitur pilihan. Lampu LED kita macem-macem wujud lan warna, saengga desain kandel lan aksen kreatif.

Dirancang kanggo instalasi anyar lan retrofit gampang kanggo perlengkapan gaya cobra HID sing ana, omah paduan aluminium tingkat tinggi kanthi lapisan bubuk tahan lama bisa nyedhiyakake kinerja lan umur dawa ing meh kabeh lingkungan.


Desain lampu LED Conssin kanggo pencahayaan area cocog kanggo nggawe jangkoan cahya sing apik kanggo parkir, dalan, dealer mobil, lapangan olahraga lan lapangan dolanan.

Lampu area LED mulai saka 30 watt nganti 1000watt kanthi macem-macem distribusi cahya. Kabeh cahya area ruangan LED kita duwe garansi 5 taun.

Lampu Area LED Conssin nyedhiyakake efisiensi energi, fungsionalitas lan ketergantungan energi utama kanggo kinerja sing unggul ing macem-macem aplikasi ing lingkungan sing paling nuntut.

Mbangun khusus kanggo cocog karo aplikasi pencahayaan area, seri MPG1 lan MPG2 nyedhiyakake cahya tanpa perawatan sing bisa dipercaya kanthi kajelasan visual sing ora ana tandhingane kanggo tabungan lan keamanan maksimal.


13 Mei 2014

Lampu Street LED

Lampu LED paling anyar ing Conssin Lightning yaiku seri master Street sing dirancang khusus miturut panjaluk pamrentah lokal ing Australia.

Rentang fittings lampu LED SMS nggabungake standar paling anyar sing digunakake ing AS lan Australia kanggo lampu umum. Rentang output nduwe desain 20 Watt kanggo lampu umum ing dalan lan dalan nganti 120 desain Watts kanggo dalan gedhe, dalan kreta dobel.

Kita nggunakake sumber teknologi Cree LED paling anyar kanthi 135L / W, driver Phillips kanthi kapabilitas lan kontrol sentuhan kutha. Desain cangkang unik kanthi awak aluminium cor bisa nggawe umur tahan bebas perawatan awet.

  • Street LED lighting

    Arsitektur - lampu jalan

    Dirancang karo area umum lan dioptimalake kanthi lengkap, sistem lampu jalan lan area LED ngasilake efisiensi sing luar biasa tanpa ngorbanake kinerja aplikasi.

    Fitur utama:
    • Digawe saka aluminium berkualitas tinggi. | Papan sing bisa digunakake kanthi lengkap. | Biaya pangopènan murah. | Tugas abot, kuat lan dibangun kanggo nolak nganti 5G.
    • Layanan lan dhukungan pabrikan lengkap.
    Disaranake proyek pamilihan pilihan iki lan lahan duweke negara kaya: dalan, dalan gedhe, jembatan, parkir mobil infrastruktur liyane.