Tambang Batubara China Duwe Cahaya KUE4-500

Tampilake kabeh

Tambang Batubara China Duwe Cahaya KUE4-500

-Cahaya Banjir LED Khusus Kanggo Mining Batubara
-Gawe saka aluminium berkualitas tinggi
Resistensi -Hgh UV kanthi biaya perawatan sing murah.
-Ketahanan geter ing area cahya penambangan
-AkuGENERASI TERBARU COB LED,efisiensi bercahaya luminaire 115 ~ 125lm / w
-IP RATING: IP69
-IK RATING: IK08
-TUGAS sing HEBAT, SADAYAH LAN BANGUNAN Nolak KANGGO NGANGGO 5G.
-NGUNAKAN ENERGI Nganti 75% Bandingake Lampu Metal Halide
 
Tulung kontakkita kanggo brosur sing bisa dicithak ing produk iki liwat kaca kontak
Nyuwun brosur
Kategori: .
Katrangan

-Ngan 1/3 konsumsi daya kanggo LED

-Iku bisa ngganti kanthi sampurna 

Lampu Halida Logam 1500W

- Lensa sing dirancang khusus kanggo duwekku 
   situs bisa entuk katerangan sing padha 
   efek lan ngilangi sampah ringan,
- LED nggunakake teknologi canggih
   kanggo mesthekake umur dawa 
   minimal bosok entheng.
-Instant urip / dipateni

 

Lingkup Aplikasi Produk

● Menara Lampu Ponsel
● Situs Pertambangan
● Proyek Konstruksi
● Tanduran pangolahan
● Fasilitas Gedhe
● Peralatan tugas abot

Tabel Spesifikasi
Model V T Lensa W Lumen Sumber Ra Hz EFIK IP Temp Ukuran Bobot
KUE4 AC240V 5000K B B1 B2 C B1 + C C2 650W 68250 -74750 WARGA > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C + 50 ° C 692mm 389mm 228mm 19,5kg
KUE4 AC240V DC24 / 48V 5000K B B1 B2 C B1 + C C2 500W 68250 -74750 WARGA > 70 50/60 92% IP67 -40 ° C + 50 ° C 526mm 390mm 258mm 15,3kg