Pengalaman pelanggan

Sinau babagan carane Conssin Lighting nggunakake teknologi LED modern kanggo nggawe situs, bangunan, utawa perusahaan sing efisien lan luwih produktif.

Ing Fuzhou Conssin Lighting Co., Ltd minangka pimpinan ing desain lan pabrik peralatan lampu LED berkualitas tinggi.Penekanan babagan kualitas lan kemampuan kanggo nggawe lampu LED supaya bisa digunakake ing aplikasi apa wae, nggawe Fuzhou Conssin Lighting minangka salah sawijining pabrikan sing paling dikenal kanggo pasar domestik lan internasional.

Kita makarya kanthi rapet karo para pelanggan kanggo ngerti kabutuhan supaya bisa nggawe produk lampu LED sing cocog kanggo tujuan.We njupuk wektu kanggo mangerteni aplikasi, kanthi tujuan kanggo ngirim solusi biaya efektif tanpa kompromi kualitas / syarat.

Layanan kita ora mandheg nalika lampu LED dikirim saka pabrik kita ing Fuzhou.Kita yakin bisnis sing terus-terusan penting kanggo bisnis sampeyan, lan kanthi mangkono, kita bangga nyedhiyakake layanan sawise dodolan sing unggul ing industri, sing kalebu program bagean lan pangopènan.Kanggo luwih saka 10 taun, kita wis tansah diselehake emphasis ing customer kepuasan lan pengalaman, dening nindakake iki;kita terus mimpin ing pasar domestik lan internasional.



  • LED project consultation

    Konsultasi

    Proses dodolan diwiwiti ing tahap konsultasi, ing ngendi insinyur sales kita nemtokake syarat aplikasi liwat analisis rinci babagan spesifikasi proyek lan syarat cahya.

  • LED project recomendation

    Rekomendasi

    Sawise konsultasi karo klien, insinyur penjualan bakal menehi sawetara rekomendasi sing paling cocog karo panjaluk proyek.Kita bisa nawakake sawetara standar utawa mbangun proyek kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

  • LED project acceptance

    Proposal & Penerimaan

    Sawise rembugan lan menehi rekomendasi, kita menehi proposal kanthi bentuk kutipan

    Sawise nampa pesenan tuku, tim pengadaan ing Fuzhou bakal miwiti ngatur kabeh komponen sing dibutuhake kanggo manufaktur.

  • LED panel manufacture

    Manufaktur

    Fuzhou Conssin Lighting ngasilake lampu LED ing omah ing pabrik sing dibangun khusus ing Fuzhou, China, saka konstruksi awak, lapisan bubuk / lukisan nganti perakitan.

    Amarga kita ngontrol proses manufaktur lengkap lan kanthi dhukungan saka personel sing trampil, kita bangga bisa ngirim lampu LED berkualitas tinggi ing wektu mbangun industri.

1234

QA lan Testing

Standar jaminan kualitas minangka salah sawijining sing paling ketat ing industri.We mriksa karya awak.cat, peralatan listrik bebarengan karo nindakake test rating IP.tes tahan geter lan tes umur dawa.Kita nyedhiyakake dokumentasi lengkap kalebu sertifikasi lan akreditasi.

Pangiriman

Banjur kita bakal ngatur pangiriman menyang tujuan sing dibutuhake.Lampu LED kita dikemas lan dikirim kanthi kabeh dokumen sing ndhukung.

Layanan sawise sales & dhukungan

Layanan kita ora mandheg nalika lampu LED dikirim.Kita yakin bisnis sing terus-terusan penting kanggo bisnis sampeyan lan kanthi mangkono, kita bangga nyedhiyakake program garansi global sing unggul ing industri kanthi kiriman bagean dina sing padha.

Lampu LED digawe kanggo spesifikasi sing tepat.