Ngirim produk lampu LED paling apik ing pasar!

Sinau babagan Conssin Lighting nggunakake perlengkapan LED modern kanggo nggawe situs, bangunan, utawa perusahaan apa wae sing efisien lan produktif.

Conssin Lighting minangka pabrikan lampu LED kanggo proyek industri, komersial lan area umum. Conssin Lighting nemtokake kahanan teknologi pencahayaan LED saiki kanthi inovasi sing terus-terusan kanggo output cahya, khasiat lan keandalan kanggo garis cahya sing lengkap. Kita duwe kemampuan kanggo ngatur produk apa wae - utawa nggawe perlengkapan generasi sabanjure.Baris produk kita dirancang khusus kanggo industri, komersial, lokasi mbebayani, transportasi & aplikasi infrastruktur umum.


Teknologi LED canggih. Ongkos murah Dhuwur ing sarana.

Conssin Lighting minangka pabrikan utama luminair LED tugas berat khusus kanggo produk lampu LED kanggo aplikasi Industri, Komersial lan Arsitektur.
  • Industri | Mining

    Ndeleng liyane

    Produsen LED pertambangan Conssin dirancang khusus kanggo digunakake ing aplikasi tugas abot kayata menara lampu, excavator, sabuk conveyer lan pabrik pamrosesan. Produk lampu tambang dirancang lan diproduksi saka bahan sing kuat, supaya bisa tahan karo kahanan sing angel.

    Fitur tambahan:
    • Digawe saka aluminium berkualitas tinggi. | Papan sing bisa digunakake kanthi lengkap. | Biaya pangopènan murah. | Tugas abot, kuat lan dibangun kanggo nolak nganti 5G.
    • Layanan lan dhukungan pabrikan lengkap.
    Disaranake pilihan iki kanggo proyek perusahaan lan lahan investemnt negara kayata: sirkuit balap, stadion, bandara lan pelanggaran liyane.
  • Komersial | Gudang

    Ndeleng liyane

    Jubin lampu LED teluk dhuwur cocok kanggo gudang lan bangunan industri kanthi langit-langit dhuwur. Jadwal teluk dhuwur LED luwih hemat energi 70% tinimbang lampu HID utawa lampu neon sing ngidini sampeyan nyuda area sing amba banget tanpa tagihan energi sing gedhe banget.

    Fitur tambahan:
    • Digawe saka aluminium berkualitas tinggi. | Papan sing bisa digunakake kanthi lengkap. | Biaya pangopènan murah. | Tugas abot, kuat lan dibangun kanggo nolak nganti 5G.
    • Layanan lan dhukungan pabrikan lengkap.
    Disaranake pilihan iki kanggo proyek perusahaan lan lahan investemnt negara kayata: sirkuit balap, stadion, bandara lan pelanggaran liyane.
  • Arsitektur | Lampu dalan

    Ndeleng liyane

    Dirancang karo area umum lan dioptimalake kanthi lengkap, sistem lampu jalan lan area LED ngasilake efisiensi sing luar biasa tanpa ngorbanake kinerja aplikasi.

    Fitur tambahan:
    • Digawe saka aluminium berkualitas tinggi. | Papan sing bisa digunakake kanthi lengkap. | Biaya pangopènan murah. | Tugas abot, kuat lan dibangun kanggo nolak nganti 5G.
    • Layanan lan dhukungan pabrikan lengkap.
    Disaranake pilihan iki kanggo proyek perusahaan lan lahan investemnt negara kayata: sirkuit balap, stadion, bandara lan pelanggaran liyane.
  • Arsitektur | Kedadeyan

    Ndeleng liyane

    Kita nggawa pengalaman lampu LED komersial lan perlengkapan menyang domain umum kanggo acara tahunan sing dipentasake ing lokasi tetep utawa aplikasi seluler. Mbangun keahlian kita, Consign Lighting wis ngrintis akeh inovasi ing optik cahya lan ballast / lampu sistem.

    Fitur tambahan:
    • Digawe saka aluminium berkualitas tinggi. | Papan sing bisa digunakake kanthi lengkap. | Biaya pangopènan murah. | Tugas abot, kuat lan dibangun kanggo nolak nganti 5G.
    • Layanan lan dhukungan pabrikan lengkap.
    Disaranake pilihan iki kanggo proyek perusahaan lan lahan investemnt negara kayata: sirkuit balap, stadion, bandara lan pelanggaran liyane.
2 / 4

Anggaran sampeyan Pilihan sampeyan Dirancang kanggo efisiensi

Kita nggawe lampu kanggo spesifikasi, wiwit saka desain nganti garis produksi. Nyimpen diwiwiti dina kaping pisanan, sawise sampeyan instal produk Consign Lighting.